Gök Gürültülü

Malezyalı Akademisyenler İlahiyat Fakültesi’ni Ziyaret Etti

25.11.2013

Malezya Milli / Devlet Üniversitesi’nden bir grup akademisyen 21 Kasım perşembe günü İlahiyat Fakültesi’ni ziyaret etti.

İlahiyat Fakültesi hocalarının da katılımıyla toplantı salonunda bir tanışma toplantısı düzenlendi. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay’ın teşekkür konuşmasının ardından Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet Bostancı ile Arapça, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Muammer İskenderoğlu ise İngilizce olarak misafirlere İlahiyat Fakültesi’nin tarihçesi, nitelik ve niceliksel özellikleri hakkında bilgi verdiler. Misafir öğretim üyelerinden Dr. Kameruzzaman da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı İlahiyat Fakültesi’ne ve fakülte hocalarına teşekkür ederek, kendi üniversiteleri hakkında bazı bilgiler verdi.

Sakarya Üniversitesi’nde de uygulanan Mevlana Programını merak eden misafir öğretim üyeleri, program hakkında Dekan Prof. Dr. Günay’a bazı sorular sordular.

25-11-2013 / ST