“Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?” Tiyatro Gösterisi

19.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Uluslararası İlişkiler Topluluğu (ULİT) ile Uray Sanat Atölyesi tarafından “Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz? “ isimli iki perdelik komedi tiyatro gösterisi düzenlendi.

Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ve Yazar Muzaffer İzgü tarafından kaleme alınan “Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz? “ isimli eserin tiyatro gösterisine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Özlem Uray ve Okan Özgül’ün yönetmenliğini yaptığı tiyatro gösterisinde oyuncular Ahmed Başak, Berna Mine Turhan, Güfte Lamia Sipahi, Ömer Güner ve Taha Sarı sergilediği hünerlerle izleyicilerin beğenisini topladı.

Tiyatro gösterisi, yönetmenlere plaket takdimi ve oyunculara teşekkür belgesi verilmesinin ardından sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Furkan Uslu