Lisans Projesi TÜBİTAK Tarafından Kabul Edildi

15.06.2014

SAÜ Teknoloji Fakültesi öğrencisi Semih Ocakdan’ın lisans bitirme projesi, TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği son sınıf öğrencisi Semih Ocakdan’ın lisans bitirme projesi  TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Ocakdan’ın “Alüminyum Soğutma Fanı İmalatı ve Balans Performansının Geliştirilmesi” adlı sanayi odaklı lisans bitirme projesi, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Uğur Soy’un akademik, Seçkin Makina’nın sanayi danışmanlığında hazırlandı.  Semih Ocakdan, projesi ile TÜBİTAK tarafından Türkiye çapında desteklenen 93 proje arasına girmiş oldu.

15/06/2014 – HM