Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri

Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri
29.04.2016
2.104
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından “Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri” adlı bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Kuveyt Türk’ten Ar-Ge ve Kurumsal Mimari Müdürü Ökkeş Emin Balçiçek konuşmacı olarak katıldı.

Ekonomik değer üretmeyi amaçlıyoruz

Kuveyt Türk Ar-Ge Merkezi ile ilgili bazı bilgiler veren Ökkeş Emin Balçiçek, “Merkezimiz, Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından tescil edilmiş bankacılık alanında faaliyet gösteren ilk ve tek Ar-Ge merkezidir. Başta bankacılık sektörü olmak üzere, tüm sektörlerde, sistematik ve bilimsel araştırmalar ışığı altında, teknolojik ürünler geliştirerek ekonomik değer üretme amacındayız. Ar-Ge merkezimiz ile teknoloji ve finans sektöründe ülke ekonomisine katkı sağlamayı ve dışa bağımlılığı azaltmayı, nitelikli iş gücü yetiştirmeyi, üniversite öğrencilerine merkezimizde çalışma olanağı sağlamayı, akademik bilgilerin sektörde uygulanması için gerekli ortamı oluşturmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kuveyt Türk’te çalışma şartları

Şirketin işe alım modelinden de bahseden Balçiçek, şunları söyledi: “Kuveyt Türk, iç ve dış müşteri memnuniyetine önem veren, takım çalışmasında başarılı, iletişim ve ikna becerileri kuvvetli, başarı odaklı ve faizsiz bankacılıkta çalışmaya istekli kişilerin çalışmak istediği bir bankadır. Kuveyt Türk’te iş görüşmeleri, alanında uzman bir işe alım ekibi tarafından gerçekleştirilir. Çeşitli ölçme araçları kullanılarak yapılan iş görüşmeleri, aynı zamanda süreçlerimize katılan adaylara ciddi bir geri bildirim yapmayı hedefler. Yetkinlik temelli mülakatlar, değerlendirme, merkezi uygulamalar, satış simülasyonları, kişilik envanterleri, takım çalışması oyunları, yetenek sınavları kullanılan işe alım ölçme araçlarından bazılarıdır.”

29.04.2016 – SK
2.104 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.