Sıcak

Kutlu Doğum Programı

15.04.2014

Sakarya Üniversitesi Ab-ı Hayat Öğrenci Topluluğu tarafından Kutlu Doğum Programı düzenlendi.

“Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” teması ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir program düzenlendi. Akademisyenlerin ve öğrencilerin ilgi gösterdiği program, Mısır El-Ezher Üniversitesi’nden mezun Hafız Hüseyin Türkan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Ömer Karaoğlu, Peygamberi yaşadığımız çağa çağırmak gerektiğini ifade ederek, “Hz. Muhammed’in çağrısını, sevdasını, davetini, muhabbetini, insanlığa getirdiği adalet ve merhamet çağrısını bir kere daha dillendirecek olan kişiler, şu zamanda yaşayan bizleriz, sizlersiniz” dedi. Karaoğlu, konuşmasının ardından ilahileri ve sevilen ezgileri ile izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program, “Peygamberimiz ve İnsanlık Onuru” isimli sinevizyon filminin gösterilmesinin ardından katılımcılara plaket takdimi ile sona erdi.

15/04/2014 – ST