Gök Gürültülü

Kazananlar Belli Oldu

30.12.2013

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) “Rektörlük Yeni Yıl Kupası Spor Şöleni” kazananları belli oldu.

SAÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Rektörlük Yeni Yıl Kupası Spor Şöleni’nin kazananları belli oldu.

Öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak için 24-27 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen Kupa, satranç, tavla, langırt, masa tenisi, bilardo, basket atışları ve Play Station (PES) gibi branşlarda gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu etkinliklerde öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Rektörlük Yeni Yıl Kupası, 3 Ocak 2014 Cuma günü, dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaların verilmesiyle tamamlanacak.

Sonuçlar şöyle:

YENİ YIL SPOR ŞÖLENİ SONUÇLARI

24 – 27 ARALIK 2013

MASA TENİSİ(BAY)
1.Hasan HÜSEYİN
2.Ömer ŞERMET
3.Burak DAĞDELENMASA TENİSİ (BAYAN)
1.Neslihan BAYIR
2.Büşra İNANÇ