Kaymakam Ada Sapanca MYO’yu Ziyaret Etti

16.03.2017

Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Sapanca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Sapanca MYO ile ilgili bilgiler almak üzere okula gelen Kaymakam Ada, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette okulla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Yüksekokul öğretim elemanları ve idari personeli odalarında ziyaret eden Kaymakam Ada’ya okul hakkında bilgiler verildi. Peyzaj ve süs bitkileri programı üretim ve uygulama seralarında yetişen bitkilerin tanıtımı yapıldı. Üretilen laleleri oldukça beğendiğini ifade eden Kaymakam Ada, peyzaj ve süs bitkiciliği hakkında Tekniker Mustafa Başer’den de bilgi aldı.

Ziyaret sonunda Müdür Özen, Kaymakam Ali Ada’ya göstermiş olduğu ilgi ve vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürlerini sunarak seralarda yetiştirilen lalelerden takdim etti.

16/03/2017 – HAY