Karlı Havalarda Eğlenceli Aktivitelerle Kampüsün Tadını Çıkarın

Karlı Havalarda Eğlenceli Aktivitelerle Kampüsün Tadını Çıkarın
18.03.2022
1.785
A+
A-

Uzayan kış günlerine rağmen Sakarya üniversitesi Esentepe Kampüsü’nde yapılacak birçok aktivite var. Karlı ve soğuk günlerde dışarı çıkmak ilk tercihlerimizden olmasa da kampüsümüzde yapılacak birçok seçenek var. Bu aktivitelerle, çetin kış günlerini biraz da olsa eğlenceli bir hâle getirebiliriz.

Eşsiz Manzaraların Keyfini Çıkarabilirsiniz

Kış günlerinde arkadaşlarınızla içeceğiniz bir bardak kahveden güzeli yoktur. Kampüs içinde yer alan kafeler bu ihtiyacınızı karşılamak için birebir. Karlı günlerde kahve dışında sıcak çikolata da içinizi ısıtacak bir diğer seçenek olabilir.

Sıcak Bir Kahve

Kampüsün eşsiz manzaralarından etkilenmeyen öğrenci yoktur. Kahveniz elinizde, arkadaşlarınız yanınızdaysa eksik olan tek şey Esentepe kampüsü manzaralarıdır. Kampüs içinde yer alan sayısız manzaralardan birini seçebilirsiniz. Çekeceğiniz fotoğraflar sayesinde de kış anılarınızı yaz günlerinde de hatırlayabilirsiniz.

Kampüste kartopu oynamak

Karlı havalar bazen zorlu olsa da dışarı çıkıp kartopu oynamadan kışın tadını çıkmaz. Kampüsümüzde arkadaşlarınızla kartopu savaşı yapabileceğiniz geniş alanlar mevcut. Bu alanlarda karın keyfine varırken arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz.

Kampüste Yürüyüş

Esentepe Kampüsü’nde atılan her adım başka bir manzaraya ev sahipliği yapıyor. Ağaçlı ve temiz yollarında yapacağınız küçük bir yürüyüş bile güzel bir aktivite. Üstelik dost canlısı sokak hayvanlarının size edeceği eşlik sayesinde yürüyüşünüz eğlenceli bir hale gelebilir.

Merkez Kafeteryadaki Oyun Alanları

Karlı havalarda kapalı alanları tercih etmek isteyenler için Merkez Kafeterya çok iyi bir seçim. Gününüzü Merkez Kafeteryada bulunan çeşitli oyun alanlarında değerlendirebilirsiniz. Zeka oyunlarını tercih edenler içinse Fen Edebiyat Fakültesi C Blok’ta bulunan dev satranç takımı iyi bir tercih.


1.785 kez görüntülendi.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.