Kariyer İçin Özgün Fikirler Gerekli

10.03.2015

Sakarya Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Topluluğu tarafından “IT’de Kariyer” etkinliği düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe konuşmacı olarak Siemens IT Birim Müdürü Reşit İlker Gökhan ile SAPARCH İnsan Kaynakları Yönetici Ortağı Levent Pınar katıldı.

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte “Bilgi Teknolojileri Alanında Kariyer Yapmak İçin 10 Neden” başlıklı bir sunum yapan Siemens IT Birim Müdürü Gökhan, kariyer yapmak isteyen öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. “IT (Enformasyon Teknolojileri) nedir, IT’de çalışmak için ne yapmalıyız, kariyerimize nasıl yön vermeliyiz” konu başlıkları altında öğrencilere deneyimlerini aktaran Gökhan, bilişim sektöründe artık yenilikçi fikirlerle küçük bütçelerle bile çok büyük firmaların önüne geçebileceklerini söyledi. IT sektöründe kariyer yapmak isteyen öğrencilere çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Gökhan, teknolojik yenilikler ile özgün fikirlere daima açık olmaları tavsiyelerinde bulundu.

SAPARCH İnsan Kaynakları Yönetici Ortağı Levent Pınar ise “Erp nedir, SAP genel bakış, sosyal işe alım” başlıkları altında teknik konularda öğrencilere bilgiler verdi.

10/03/2015 – ST