Karasu Gençleri EXPO’yu Tanıyor

02.11.2016

Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu ile Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Karadeniz’den Akdeniz’e – Karasu Gençleri EXPO’yu tanıyor” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu ile Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde “Karadeniz’den Akdeniz’e – Karasu Gençleri EXPO’yu tanıyor” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Protokol içeriğine dahil olan EXPO 2016 fuar alanının ilgili öğrenci grupları tarafından gezilmesi, görülmesi ve bilgilendirilmesi için MYO müdürü ve proje yürütücüsü Doç. Dr. Zafer Tatlı ve projenin araştırmacıları, MYO öğretim elemanları Okt. Mehmet Alper Cantimer ile Öğr. Gör. İsmail Bilgiçli tarafından hazırlanan “Karadeniz’den Akdeniz’e – Karasu Gençleri EXPO’yu tanıyor” isimli proje Sakarya Üniversitesi, Karasu Kaymakamlığı ve AGDAŞ tarafından desteklendi.

02.11.2016 – YC