Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Eğitim Programı

09.12.2016

Sakarya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Eğitim Programı” düzenlendi.

SAÜ Sapanca Turizm Fakültesi Konferans Salonunda yapılan eğitim, iki oturum olarak gerçekleşti. Birinci oturumda Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç “Zaman ve Toplantı Yönetimi Eğitimi”, ikinci oturumda ise İşletme Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Türker Baş “Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi” başlıklı sunum yaptı.

29 Kasım’da yapılan eğitime Sakarya Üniversitesi’nde yönetim kademesinde çalışan idari personel kalıldı.

09-12-2016 / ST