Kamuda Tasarruf Tedbirleri Eğitimi Gerçekleştirildi

Sakarya Üniversitesi Hizmet içi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 02-03.10.2024 ve 09.10.2024 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde temizlik personeline yönelik “Kamuda Tasarruf Tedbirleri Eğitim” programı gerçekleştirildi.

İlgili eğitim programı Doç. Dr. Ceyda Aksoy Tırmıkçı tarafından verilen “Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği” eğitimi ile başladı. İlgili programın ikinci oturumu olan “Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri” eğitimi Doç. Dr. Mustafa Lütfi Şen tarafından verildi.

İlgili program 9 Ekim 2024 tarihinde üçüncü ve dördüncü oturum şeklinde gerçekleştirildi. Üçüncü oturum olan “Günlük Hayatta Su Verimliliği” eğitimi Doç. Dr. Rabia Köklü tarafından verildi.  “Çevre ve Sıfır Atık” konulu eğitim ise Doç. Dr. Aliye Suna Erses Yay tarafından dördüncü oturum olarak gerçekleştirildi.

Bireysel olarak ne kadar su harcadığınızı https://www.yarininsuyu.com/ adresinde öğrenebilirsiniz.