Kamu İhale Kanunu ve Muayene Kabul Eğitimleri Düzenlendi

07.11.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Kamu İhale Kanunu ve Uygulamaları” ve “Muayene Kabul ve Uygulanacak İdari Cezalar” konulu eğitim iki oturumda gerçekleştirildi.

SAÜ İdari ve Mali İşler Başkanlığı İhale Şube Müdürü Hüseyin Küçük’ ün konuşmacı olarak katıldığı “Kamu İhale Kanunu ve Uygulamaları” eğitiminde, Kamu İhale Kanununda kullanılan mevzuatlar, ihale süreci ve ihale usulleri konuları konuşuldu. Konuşmasında Türkiye’nin ve üniversitemizin ihale istatistiklerini açıklayan Küçük, katılımcıların konuyla ilgili sorduğu soruları cevapladı.

Eğitimin ikinci oturumunda SAÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sezercan Bektaş “Muayene Kabul ve Uygulanacak İdari Cezalar” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmasına eğitimin içeriği ile ilgili bilgi vererek başlayan Dr. Öğr. Üyesi Bektaş Borçlar Hukuku, Teknik Şartname ve Sorumlulukları anlattı.

Eğitimler, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.