Sisli

Kamu Başdenetçisi Malkoç SAÜ’de Konuşacak

16.03.2019

Sakarya Üniversitesi Mizan Hukuk Topluluğunca düzenlenen konferansa Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç katılacak.

SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonunda düzenlenecek “Meslekten Hikmete, Ombudsmanlık” konulu konferans, 18 Mart Pazartesi günü saat 14:00’de başlayacak.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, konferansta ‘parlamento tarafından görevlendirilen, vatandaşları resmî makamların keyfî ve yasa dışı davranışlarına karşı korumakla görevli kişi veya kurum’ anlamına gelen ombudsmanlık kavramını ve kamu denetçiliği kurumunun işlevini öğrencilere anlatacak.

16/03/2019 – ST