Kampüste Açık Hava Sineması

Kampüste Açık Hava Sineması
24.07.2023
1.622
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, yaz akşamlarında öğrencilerin keyifli vakit geçirmesi amacıyla açık hava sineması konseptiyle ‘Film Gecesi’ etkinlikleri düzenlemeye başladı.

Yaşayan kampüs vizyonu doğrultusunda sanatsal ve kültürel etkinlikler kapsamında açık hava sineması konseptiyle düzenlenen ‘Film Gecesi’ etkinliği, 20 Temmuz Perşembe günü ‘Neşeli Günler’ filmiyle başladı. SAÜ Esentepe Kampüsü içerisindeki Çınaraltı Kafe’de kurulan aAçık Hava Film Gecesi etkinliği kapsamında, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen’in rol aldığı Türk sinemasının unutulmaz yapıtlarından biri olan Neşeli Günler film gösterimi yoğun bir ilgi gördü.

Düzenlenen etkinliğe SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Türkmen, akademisyenler,  idari personeller, öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi. Katılımcılara, Sakarya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. Açık havada sinema keyfi yaşayan sinemaseverler, keyifli ve unutulmaz dakikalar yaşadı.

Açık hava sineması etkinliği yaz okulu süresi boyunca her Perşembe günü saat 22.00’da Çınaraltı Kafe’de gösterilmeye devam edecek.


1.622 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.