Kadir Ayar Futsal Turnuvası Sonuçlandı

27.04.2011

Bu yıl 5. si düzenlenen “Geleneksel Kadir Ayar Futsal Turnuvası” 27 Nisan’da düzenlenen final maçıyla sonlandı.

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğrenci Temsilciliği ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sakarya Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlen turnuvada 28 takım ter döktü.

SAÜ Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvanın final maçında Kolpalordlar ve Mid Point takımları karşılaştı. Şampiyon Mid Point takımı olurken  turnuvanın 3. sü Tophane Tayfun takımı oldu.

Dereceye giren takımlara hediyelerini,  Sakarya Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin ve BESYO Müdürü Prof. Dr. H. Nedim Çetin takdim etti.

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu öğrencisi olan hakem adayı Kadir Ayar, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. TFF ve SAÜ Kadir Ayar anısına her yıl geleneksel olarak salon futbolu (futsal) turnuvası düzenliyor.

27.04.2011 – Yunus Cam