KADEM’den Rektör Elmas’a Ziyaret

22.10.2015

KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan ve Avukat Kezban Hatemi, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Sakarya Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen, Avukat Kezban Hatemi’nin konuşmacı olduğu “Kadın ve Adalet” konulu söyleşi için Sakarya Üniversitesi (SAÜ)’ne gelen KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile bir araya geldi.

Yarım saat süren görüşmenin ardından Rektör Elmas, Sümeyye Erdoğan ve Avukat Kezban Hatemi’ye hediye takdiminde bulundu. Ardından söyleşi için Hukuk Fakültesi konferans salonuna geçildi.

Hukuk Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen “Kadın ve Adalet” konulu söyleşinin açılış konuşmasını KADEM Sakarya Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hülya Terzioğlu yaptı. Sümeyye Erdoğan’ın konuşmasının ardından, söyleşinin konuğu Kezban Hatemi, kadına karşı şiddetin önlenmesi için ahlaki değerlerin ve zihniyetin yenilenmesi gerektiğini ifade etti.