Jean Monnet Projeleri Bilgilendirme Etkinliği

12.06.2023

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı ve Uluslararası Ofis tarafından “Jean Monnet Projeleri Bilgilendirme Etkinliği” düzenlenecek.

Jean Monnet faaliyetleri, dünya çapında Avrupa Birliği çalışmalarında araştırma ve öğretme konusunda iyileştirmeyi amaçlayan, üniversite öğrencileri ve genç profesyonellerin Avrupa Birliği konularında bilgi sahibi olmalarını ve akademik camia ile politika yapıcılar arasındaki diyaloğu güçlendirmelerini hedefleyen projelerdir. Bu projelere Modüller, Kürsüler, Mükemmellik Merkezleri ve Policy Debate kapsamında dünyanın herhangi bir ülkesinde yerleşik yükseköğretim kurumları başvuru yapabilir ve Jean Monnet altında yer alan tüm faaliyet türleri için proje süresi 3 yıldır.

Araştırma Dekanlığı ve Uluslararası Ofis proje uzmanlarının sunumuyla 16 Haziran 2023 tarihinde 10.00-11.30 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleşecek etkinliğe aşağıdaki bağlantı üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ