İstanbul Tecdîd Üniversitesi’nden Ziyaret

İstanbul Tecdîd Üniversitesi’nden Ziyaret
26.01.2017
1.319
A+
A-

İstanbul Uluslararası Tecdîd Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemâl Abdüssettâr, üniversitenin Uluslararası İlişkiler direktörü Dr. Sâmir el-Wesemy ile İstanbul Sebahattin Zâim Üniversitesi Rektör danışmanı ve Türkiye’de Osmanlı üzerine yaptığı araştırmalarla tanınan Prof. Dr. Muhammed Harb, Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Heyet, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Üniversitede eğitim-öğretim ve akademik faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu ziyarette, gelecekteki işbirliği imkânları da değerlendirildi. Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ve Türkiye’nin en gelişmiş üniversitelerinden birisi olan Sakarya Üniversitesi ile akademik işbirliklerini geliştirmeye büyük önem atfettiklerini ifade eden Rektör Cemâl Abdüssettâr, başta İlahiyat Fakültesi ve Ortadoğu Enstitüsü olmak üzere üniversitenin çeşitli birimlerini ziyaret etti.

İlâhiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ekrem Gülşen’in de hazır bulunduğu görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, konuk heyete hediye takdim etti. Konuk Rektör de Prof. Dr. Elmas’a plaket takdim etti.

26-01-2017 / ST
1.319 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.