Rüzgarlı

İSEFAM’dan TKBB ve Albaraka Türk’e Ziyaret

26.03.2018

Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi, bir dizi ziyarette bulundu.

Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSEFAM) 23 Mart Cuma günü, Prof. Dr. Hayrettin Karaman ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği(TKBB) Genel Sekreteri Osman Akyüz’ü ziyaret etti.

Prof. Dr. Hayrettin Karaman ile bir söyleşide bulunan İSEFAM ekibi daha sonra Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Temel Hazıroğlu’nun rehberliğinde Albaraka’nın Girişimci Hızlandırma Merkezi olan Albaraka GARAJ gezisi gerçekleştirdi.

Albaraka Garaj ile ilgili tanıtım sunumu yapan Nurettin Coşkun, her türlü yeniliğe açık, dinamik bir ekibin girişimcilere danışmanlık hizmeti verdiğini ve iş gelişimi için maddi ve manevi tüm desteğin sunulduğunu belirtti.  Coşkun, Albaraka Garaj’da Techsign, Kartoon 3D, Yemexpress gibi sonuçlanan girişimlerin yanı sıra geliştirme aşamasında da birçok girişimin bulunduğunu söyledi.

Hazıroğlu, faizsiz bankacılık ekosistemine katkı sağlayacak projelerde İSEFAM ekibiyle işbirliği yapılabileceğini belirtti.

26.03.2018 – YC