Irak ve Suriye Türkmenleri

13.02.2013

Sakarya Üniversitesi’nde ‘Irak ve Suriye Türkmenleri’ konulu panel düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ)  “Ortadoğu’da Dengeler Değişirken Irak ve Suriye Türkmenleri” konulu panel düzenlenecek.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 14 Şubat Perşembe günü saat 14:00’de düzenlenecek olan panelin oturum başkanlığını Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Alpargu yapacak.

Irak ve Suriye’de yaşayan Türkmenler’in ele alınacağı panele konuşmacı olarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suphi Saatçi ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır katılacak.

13/02/2012 – HM