İnternet Tabanlı Eğitim Portalı

16.11.2012

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından e-dönüşüm politikası kapsamında yürütülen “Web Tabanlı İngilizce Dil Eğitim Sistemi ve Multimedya Dil Sınıfları” Projesi öğrencilerin kullanımına açıldı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından e-dönüşüm politikası kapsamında yürütülen “Web Tabanlı İngilizce Dil Eğitim Sistemi ve Multimedya Dil Sınıfları” Projesi ile öğrencilerin yabancı dil eğitimlerine katkıda bulunulması amaçlanmıştır. Projenin Web Tabanlı İngilizce Dil eğitim sistemi bölümünü içeren Netlanguages Web Tabanlı Dil Eğitim Yazılımı ile Adobe Connect Video Konferans Yazılımı Yükseköğretim Kurumları İnternet Destekli Eğitim Portalı içerisinde birleştirilmiştir.

Portal, 6 Kasım 2012 Salı günü itibariyle http://ide.yok.gov.tr web sayfası üzerinden kullanıma açılmıştır.

16/11/2012 – //

YÖK