Gök Gürültülü

İnsan Haklarının Felsefi Temelleri Konferansı

15.12.2011

Prof. Adnan Ömerustaoğlu ‘İnsan Haklarının Felsefi Temelleri’ konulu bir konferans verdi.

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu ‘İnsan Haklarının Felsefi Temelleri’ konulu bir konferans verdi.

Hendek Ticaret Merkezi’nde 13 Aralık Salı günü düzenlenen konferans Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Eğitim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ömer Ustaoğlu konferansta geçmişten günümüze insan haklarına değinerek, insan haklarının ideolojik amaçlı olarak kullanılmasını dünyadan örnekler göstererek eleştirdi.

Konferansın sonunda Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan tarafından Prof. Dr. Ömer Ustaoğlu’na teşekkür belgesi verildi.

15/11/2011 – Haber Merkezi