İnovasyon Fikir Yarışması Tamamlandı

19.12.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nce düzenlenen ve Ebelik son sınıf öğrencilerinin katıldığı “İnovasyon Fikir Yarışması” tamamlandı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nursan Çınar ile araştırma görevlileri Sümeyra Topal, Sinem Yalnızoğlu Çaka ve Özge Karakaya Suzan tarafından düzenlenen etkinliğe altı grup katıldı.

Öğrenci projeleri değerlendirildi

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan etkinlikte çocuk hastalıkları ile ilgili sağlık sorunlarını en aza indirmek ve doğum sonrası annenin fiziksel ve ruhsal sağlığı için Ebelik son sınıf öğrencilerinin geliştirdiği projeler değerlendirildi.

Etkinliğin sonunda geliştirilen projeler arasından birinci, ikinci ve üçüncü belirlenerek hediyeleri takdim edildi.

19-12-2017 / ST