İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı Duyurusu

19.08.2019

2019-2020 Akademik yılı Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi bölümüne yeni kayıtla yerleşen öğrencilerin girecekleri Hazırlık sınıfı yabancı dil muafiyet sınavı ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Aynı tarihlerde Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm başkanlığınca da Hazırlık sınıfı muafiyet sınavı yapıldığı için öğrenciler yanlış sınava girerek hak kaybına uğramaktadır. Dolayısıyla duyurunun dikkatle okunması önemlidir.

İngilizce Hazırlık Programı muafiyet sınavına girecek öğrencilerimize duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

İngilizce Hazırlık Programı muafiyet sınavları 10-11 Eylül 2019 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Hendek kampüsünde toplamda dört oturum şeklinde gerçekleşecektir.

10 Eylül 2019 Salı günü yapılacak olan ilk üç oturumda  Okuma (Reading), Dinleme (Listening), ve Yazma (Writing) sınavları yapılacaktır. Öğrencilerin sınava girecekleri salon ve sıra bilgileri daha sonra duyurulacaktır. Sınav oturum sırası ve saatleri aşağıdaki gibidir:

10:00-11:15 Okuma (Reading)

11:15-11:30 Kısa ara

11:30-12:30 Dinleme (Listening)

12:30-13:30 Öğle arası

13:30-14:30 Yazma (Writing)

11 Eylül 2019 Çarşamba günü yapılacak olan sınavda sadece Konuşma (Speaking) oturumu yapılacak olup, öğrencilerin salon ve sıra bilgileri listesi 10 Eylül 2019 saat 17:00 den sonra web sitemizden duyurulacaktır.

Sınavın dört aşaması bir bütün olup, yabancı dil yeterliğinin belirlenmesi için öğrencilerin sınavın tüm aşamalarına katılmaları gerekmektedir. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 10 Eylül 2019, Salı ve 11 Eylül 2019, Çarşamba günü, 09:30’da Sakarya Üniversitesi, Hendek Kampüsünde resmi olarak kabul edilen bir kimlik belgesi ile hazır bulunmaları gerekmektedir. Hendek Kampüsü, Esentepe Kampüsü’nden bağımsız konuşlanmıştır, dolayısıyla öğrencilerin sınav yeri bilgisi hususunda özellikle hassasiyet göstermeleri yararlarına olacaktır.  Sınav sonuçları Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün www.elt.sakarya.edu.tr adresi üzerinden ilan edilecek olup, ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır; sınava katılan öğrencilerin güncel duyuruları takip ederek sınav sonucundan haberdar olmaları kendi sorumluluğundadır. Sınava katılmayan öğrenciler başarısız kabul edilecek olup, hazırlık programını takip edeceklerdir.

>> Eğitim Fakültesi Haritada Gör

SAÜ Eğitim Fakültesi Kemaliye Mah. Muammer Sencer Cad. No:11 Hendek/Sakarya