İlk Mezunlardan Poster Sunumu

İlk Mezunlardan Poster Sunumu
04.06.2015
1.816
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü bu yıl ilk mezunlarını verdi.

Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü ilk mezunları bitirme projelerinin poster sunumlarını Sakarya Üniversitesi Haşim Gürdamar Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi’nde sergilediler.

İş dünyasının gereksinimlerini karşılama, son kullanıcıların hayatını kolaylaştıran yeni ve faydalı ürün geliştirme ve IT sektöründeki rekabete katkı sağlama potansiyelini ortaya koyar nitelikte olan poster sunumları, proje sahibi öğrenciler tarafından katılımcılara anlatıldı.

Sergi öncesi konuşan SAÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nejat Yumuşak, mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek, Sakarya Üniversitesi’nin ABB Türkiye ile paydaşlığının tesisinde önemli rol oynayan Levent Alhan’a katkılarından dolayı teşekkür beratı takdim edildi.

Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin eğitimleri boyunca edindikleri analiz, tasarım ve geliştirme deneyimleri ile hayata geçirilen bilişim sistemleri bitirme projelerinin poster sunumlarından oluşan sergi, Haşim Gürdamar Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi’nde gezilebilir.  

04/06/2015 – MA


1.816 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.