Gök Gürültülü

İlim Yayma Vakfı Genel Merkezinden Rektör Savaşan’a Ziyaret

11.06.2021

İlim Yayma Ödülleri 2021 kapsamında, İlim Yayma Ödülleri Ödül Komisyonu Heyeti Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti.

SAÜ 2019 yılında İlim Yayma Ödüllerine en çok başvurunun alındığı ilk 3 üniversite arasında yer aldı.

Ziyarette vakfın akademik destekleri hakkında bilgi alış verişi yapılarak,  İlim Yayma Ödülleri başvuru sürecinde duyuru ve tanıtım faaliyetlerinde sunulacak destekler üzerine istişare edildi.

Rektör Savaşan, “Bizlerde Sakarya Üniversitesi olarak en üst düzey desteği vereceğiz. Ödül olan kişileri tebrik ederek teşekkür etti.

Ziyaret sonunda İYV Akademik Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İdris Sarısoy, Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hediye takdiminde bulundu.

36.481 kez görüntülendi.