İLEM’den Rektör Elmas’a Ziyaret

06.01.2015

İlmi Etütler Derneği (İLEM) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Lütfi Sunar ve İLEM Genel Sekreteri Ahmet Toklucuoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Yrd. Doç. Dr. Sunar ve Toklucuoğlu, SAÜ’nün Mayıs 2014’de genç akademisyenlerin disiplinler arası çalışmalarının sunumlarına olanak sağlayan III. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi’ne ev sahipliği yapmasından ve kongreye desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Elmas’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Elmas’a yeni döneminde hayırlı olsun dileklerini ileten İLEM yetkilileri, derneğin devam eden projeleri hakkında da Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı bilgilendirdiler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Elmas, SAÜ ile İLEM arasındaki ortak çalışmaların devamını arzu ettiğini belirtti.

SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bünyamin Bezci’nin de hazır bulunduğu ziyaret sonunda İLEM Başkanı Yrd. Doç. Dr. Lütfi Sunar, Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

06/01/2015 – ST