İlahiyat Öğrencileri Almanya’ya Gitti

25.10.2017

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden iki öğrenci, Erasmus Değişim Programı kapsamında Almanya’nın Münster kentine gitti.

SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri Şefika Sümeyye Kapusuz ve Muhammet Fatih Kirenci, Erasmus Değişim Programı kapsamında 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Döneminde Almanya Vestfalya Wilhelm Üniversitesi’nde öğrenim görecekler.

Şefika Sümeyye Kapusuz Yaz Döneminde de Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında Almanya DİTİB Rastatt Merkez Camii’nde, Muhammet Fatih Kirenci ise İngiltere İslam Toplumu LICARS kurumunda staj yapmışlardı. Hem staj hareketliliğini hem de öğrenim hareketliliğini değerlendiren öğrenciler, yeni kültürler tanıma, yabancı dili geliştirme, akademik gelişimlerine katkı sağlama noktasında Erasmus programından çok istifa ettiklerini belirttiler ve kendilerine böyle bir imkânın verilmesinden dolayı Sakarya Üniversitesi yetkililerine teşekkür ettiler.

25-10-2017 / ZE