İlahiyat Fakültesi’ne Ziyaret

12.03.2015

Katar Üniversitesi Şeria ve İslami Araştırmalar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf es-Sadıkî, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni ziyaret etti.

Katar Üniversitesi Şeria ve İslami Araştırmalar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf es-Sadıkî, 11 Mart Çarşamba günü SAÜ İlahiyat Fakültesi’ne ziyarette bulundu.

SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammed Aydın, Prof.Dr. es-Sadıkî’ye İlahiyat Fakültesi’nin eğitim yöntemini, bölümleri, öğrenci sayısı ve tarihçesi hakkında genel bilgiler verdi.

Daha sonra SAÜ İlahiyat Fakültesi akademik personeli ile bir araya gelen es-Sadıkî, dekanlığını yaptığı Katar Üniversitesi Şeria ve İslami Araştırmalar Fakültesi genel hatlarıyla tanıtıp üzerinde çalıştıkları güncel akademik çalışmalar hakkında bilgi verdi.

12/03/2015 – YC