İlahiyat Fakültesinden “İlahiler, Nefesler, Deyişler” Dinletisi

İlahiyat Fakültesinden “İlahiler, Nefesler, Deyişler” Dinletisi
31.10.2022
726
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından “İlahiler, Nefesler, Deyişler” isimli dinleti programı gerçekleştirildi.

Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve sanatçı Sedat Anar ve ekibinin konuk olduğu programa, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sinan Çelik, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Memiş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve kültür sanat dostları katıldı.

Programın açılışında konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, sanatçı Sedat Anar ve ekibini ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti. Programı öğrencilerin talepleri üzerine gerçekleştirdiklerini aktaran Dekan Bostancı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye ortak gerçekleştirdikleri programlar ve fakültenin düzenlediği etkinliklere olan destekleri sebebiyle teşekkürlerini iletti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sinan Çelik konuşmasında, “Bu görevlerde bulunduğumuz sürece hocalarımızın ve genç kardeşlerimizin yararına olabilecek her konuda gücümüzün yettiğince yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum.” ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından başlayan konserde, Sedat Anar tarafından ilahiler, nefesler ve deyişler seslendirildi.

Program, Dekan Bostancı tarafından sanatçılara hediye takdiminin ardından sona erdi.

 


726 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.