İlahiyat Fakültesi’nde Taraklı ve Karagöl Yaylası Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

İlahiyat Fakültesi’nde Taraklı ve Karagöl Yaylası Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı
26.05.2022
1.313
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen fotoğraf atölyesi kapsamında temel fotoğraf eğitimi alan öğrencilerin Taraklı ve Karagöl Yaylası konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Daha önce Taraklı ve Karagöl Yaylasına fotoğraf gezisi düzenleyen öğrencilerin çektikleri fotoğraflar, İlahiyat Fakültesi giriş katında sergilendi. Serginin açılışına İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Şirin, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Numan Ünver, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman Akkuş, Prof. Dr. Hayati Yılmaz, Prof. Dr. Kemal Batak, Prof. Dr. Osman Güman, Doç. Dr. Hülya Terzioğlu, Arş. Gör. Hüseyin Can ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Arş. Gör. Hüseyin Can, SAÜ İlahiyat Fakültesinde açılan fotoğraf atölyesinde teorik fotoğraf eğitimine başlanıldığını, ardından uygulamalı fotoğraf gezisi düzenlenerek, bunun sonucunda böyle güzel bir serginin ortaya çıktığını, öğrenciler bu etkinlikle Sakarya’nın tarihî ve doğal güzelliklerini görme fırsatı da elde ettiğini belirtti.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı da böyle bir eğitim ve etkinliğin fakültelerinde yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür faaliyetlerin devam etmesini hedeflediklerini ifade etti. İlahiyat Fakültesinde derslerin yanında ders dışı etkinlik ve kurslara da büyük önem verildiği söyleyen Prof. Bostancı, bu minvalde hat, ebru ve ney kurslarının düzenlendiğini öğrencilerden gelecek talepler doğrultusunda ilave kursların da açılabileceğini belirtti. Dekan Bostancı konuşmasını fotoğrafçılık eğitimini veren Arş. Gör. Hüseyin Can’a ve katılan öğrenciler teşekkür ederek tamamladı.

Kurdelenin kesilmesinden sonra sergi alanındaki fotoğraflar gezildi ve Arş. Gör. Hüseyin Can tarafından fotoğraflar hakkında bilgi verildi. Ardından öğrencilere katılım sertifikaları takdim edildi.


1.313 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.