İlahiyat Fakültesi’nde Musiki Dinletisi

13.03.2018

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dört Kapı Öğrenci Kulübü’nün katkılarıyla İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından musiki dinletisi gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Kemalcan Ergün (Solist), Osman Sevil (Solist), Kadir Vural (Kanun), Abdüssamed Fedakar (Ney), Mücahit Emre Özcan (Bendir) tarafından Tasavvuf Musikisi’nden eserler icra edildi. Programa SAU İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Güman, Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sezayi Küçük ve öğrenciler katıldı.

13.03.2018 – YC