İlahiyat Fakültesi’nden Yılsonu Programı

İlahiyat Fakültesi’nden Yılsonu Programı
03.06.2016
690
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlık sınıflarının düzenlediği yılsonu programı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi Konferans salonunda düzenlenen programa SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, hazırlık sınıflarında derse giren öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Güzel Kuran Okuma yarışması birincisi Haluk Karakoç’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Günay yaptı. Prof. Dr. Günay konuşmasında eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, emeklerinden ötürü hazırlık sınıflarında derse giren öğretim üyelerine de teşekkür etti.

Hazırlık sınıfları arasında Okt. Abdülmelik Yangın’ın koordinesinde düzenlenen “Arapça Bilgi Yarışması” finalinin ardından program, öğrencilerin hazırladıkları Arapça şiir, ezgi ve ilahilerin okunması, tiyatro ve slayt gösterileri ile devam etti. Coşkulu ve eğlenceli geçen programın sonunda Arapça Bilgi ve Arapça Şiir Okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Program sonunda kısa bir konuşma yapan Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, emek ve gayretlerinden dolayı Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hamza Ermiş’e, hazırlık sınıfında derse giren hocalara, hazırlık öğrencilerine ve yıl boyunca düzenlenen faaliyetlere ve yazın yapılacak Ürdün Arapça Yaz Kursuna katkılarından dolayı Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi vakfına teşekkür etti.

03-06-2016 / ST


690 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.