İlahiyat Fakültesi İftar Programı

19.04.2022

İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personeli ve aileleri iftar programında bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Personel Yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine; SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yaşar Kahraman, İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personeli ile aileleri katıldı.

Programda konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı sözlerine katılımcıları selamlayarak ve Ramazan aylarını tebrik ederek başladı. Son yıllarda akademik unvan olarak bir üst kademeye yükselen öğretim üyelerini tebrik eden Prof. Bostancı, akademik çalışmalarından dolayı öğretim üyelerini tebrik etti.

Programda öğretim üyeleri adına konuşan Doç. Dr. Hülya Terzioğlu da fakültedeki çalışma ortamından ve SAÜ İlahiyat Fakültesi mensubu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek programın organizesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Program, akademik unvan olarak bir üst kademeye yükselen öğretim üyelerine hediyelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.