İlahiyat Fakültesi Akademik Destek Programı (SADEP) Kapanış Konferansı ve Mezuniyet Programı düzenlendi

İlahiyat Fakültesi Akademik Destek Programı (SADEP) Kapanış Konferansı ve Mezuniyet Programı düzenlendi
24.05.2024
763
A+
A-

SAÜ İlahiyat Fakültesi’nde Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Akademik Destek Programı (SADEP) kapanış konferansı ve mezuniyet programı düzenlendi.

Mezuniyet programından önce gerçekleştirilen “İslamcılık Düşüncesi ve Entelektüel İlişik Ağları” konulu kapanış konferansına Siyasal Bilgiler Fakültesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Abdullah Özçelik konuşmacı olarak katıldı.

Mezuniyet programının açılış konuşmalarını fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve SADEP Koordinatörü Arş. Gör. Muhammed Salih Aslan yaptı. Konuşmasında SADEP Programında ders veren fakülte hocalarına ve programda sebat göstererek mezuniyet aşamasına gelen öğrencilere teşekkür eden Bostancı, programın öğrenciler için önemine değindi ve onları tebrik etti. SADEP Koordinatörü Arş. Gör. Muhammed Salih Aslan da konuşmasında SADEP’in yola çıkış hikayesini anlattı ve programın ilk mezunlarını vermesinden dolayı gurur duyduklarını dile getirdi.

Program sonunda SADEP Programını başarıyla tamamlayan öğrencilere hediye ve sertifikaları takdim edildi. Bu esnada hediye ve sertifikalarını alan öğrenciler ve programa katılan hocalar duygularını ve SADEP Programı ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Programa İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Numan Ünver, Temel İslam Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Süleyman Akkuş, fakülte hocaları ve öğrenciler katıldı.

Program toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.


763 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.