Gök Gürültülü

İkiz Çanta Yardım Kampanyası

02.12.2011

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında, Van Depremi mağdurları için “İkiz Çanta” yardım kampanyası düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü (BESYO) öğrencileri Van Depremi mağdurları için, Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında ‘İkiz Çanta’ yardım kampanyası düzenledi.

‘İkiz Çanta’ kampanyasında toplanan yardımlar, Valilik tarafından Sakarya’ya yerleştirilen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpiyat Gençlik Evi misafirhanesinde konuk edilen 52 deprem mağduruna teslim edildi. Teslim sırasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ile Gençlik Merkezi Müdürü Ali İhsan Çokan hazır bulundu.

01/12/2011 – YC