İdari Personele Microsoft Office Eğitimi

24.06.2019

Sakarya Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından idari personellere yönelik olarak 20  saatlik “Microsoft Office Programları” eğitimi verildi.

Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Microsoft Office Programları” eğitimi, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Öğr.Gör. Hakan Yalçıner tarafından verildi. 17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında verilen eğitim ile Word, Excel ve PowerPoint gibi başlıca Microsoft Office programları anlatıldı. Uygulamalarla desteklenen eğitimle katılımcıların özel ve iş yaşamında karşılaşabilecekleri sorunları nasıl çözecekleri konusunda bilgiler verildi.

Eğitim sonunda  değerlendirme sınavı yapılarak, sınavda başarılı olan katılımcılara başarı belgesi verildi.

24.06.2019 – YC