ICLEL 2016 Konferans Book, ISI Web of Science’da Tarandı

09.03.2017

Letonya’nın Liepaja Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “2 nd International Conference on Lifelong Education and Leadership for ALL-ICLEL 2016” kapsamında sunulan bildirilerin tam metinlerinin basıldığı ‘Konferans Book’, ISI WEB of SCIENCE’da tarandı.

Koordinatörlünü Sakarya Üniversitesi’nden Doç. Dr. Osman Titrek’in yaptığı, Letonya’nın Liepaja Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “2 nd International Conference on Lifelong Education and Leadership for ALL-ICLEL 2016” kapsamında sunulan bildirilerin tam metinlerinin basıldığı ‘Konferans Book’, Thomson and Reuters tarafından ICLEL 15 Konferans Kitabı gibi yeniden ISI WEB of SCIENCE’da tarandı.

ICLEL Konferanslarının kitapları ISI WEB of SCIENCE ta taranan Türkiye merkezli tek konferans olduğunu belirten Doç. Dr. Osman Titrek, ICLEL 17 Konferansı’nın 12-14 Eylül 2017 tarihlerinde Portekiz’in Porto şehrinde Escola Superior de Educação Porto’da gerçekleştirileceğini ve ICLEL 17 konferans bildirilerinin yayınlanacağı Konferans Kitabının da ISI WEB OF SCIENCE yayınlanmak için gönderileceğini belirtti.

Web of Science de aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

09.03.2017 – YC