Gök Gürültülü

İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil’den Rektör Savaşan’a Ziyaret

28.12.2018

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretler kapsamında Sakarya’da bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil de Prof. Dr. Savaşan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

28-12-2018 / ST