Hüzn-ü Aşk Saz Eserleri Konseri

25.02.2013

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Hüzn-ü Aşk Saz Eserleri Konseri” SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından “Hüzn-ü Aşk Saz Eserleri” isimli konser düzenlendi. Eserlerin enstrümantal olarak seslendirildiği konser, SAÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Tuncay Kardaş tarafından hazırlanıp yönetildi. Konservatuvar öğrencilerinin de sazlarıyla eşlik ettiği konser, bilindik eserlerin enstrümantal olarak değişik çalgılarla oluşturduğu sesler, izleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda, Konservatuar Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin, Öğr. Gör. Tuncay Kardaş ve ekibini kutlayarak teşekkür etti.

25/02/2013 – YC