Hurses (23.01.2014):Döviz kurundaki rekor artış endişe yaratıyor

23.01.2014

Sakarya Üniversitesi İİB Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Bilen’e göre “Kurun yükselmesi, Türkiye’de biraz daha politik riskle alakalı, risk unsuru arttıkça yukarı doğru gidecek gibi bir endişe söz konusu’ dedi. Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Bilen, doların bankalararası piyasada tarihinin en yüksek seviyesi 2,2509 liraya ulaşmasına ilişkin, “Kurun yükselmesi, Türkiye’de biraz daha politik riskle alakalı, risk unsuru arttıkça yukan doğru gidecek gibi bir endişe söz konusu” dedi.

Hürses Gazetesi – 23.01.2014