Gök Gürültülü

Hendek MYO Mezuniyet Töreni

09.07.2014

Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu (MYO) 2013-2014 yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsünde 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında mezuniyet töreni yapıldı. Mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan, Eğitim Bilimleri Enstitü Müdür Prof. Dr. İsmail Güleç,  Doç. Dr. Şenol Beşoluk,  Hendek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah Eren, öğretim elemanları ve öğrenci aileleri katıldı. Dereceye giren öğrencilerin ödül almasının ardından tören, mezunların kep atmasıyla sona erdi.