Hedefsizseniz Hedef Sizsiniz

Hedefsizseniz Hedef Sizsiniz
25.12.2015
1.148
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Akademik ve Sosyal Gelişim Merkezi (SASGEM) tarafından ‘Hedefsizseniz Hedef Sizsiniz’ isimli bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Türk Telekom Özel Projeler Müdürü Mehmet Aldanmaz katıldı.

Uzun yıllardır katıldığı konferanslar, söyleşiler, izlediği filmler ve okuduğu kitaplardan biriktirdiği güzel sözler ve kendi yazdığı sözlerden oluşan bir kitap yazdığını söyleyen Aldanmaz, lise çağlarında okuduğu bir kitapta geçen bir cümlenin hayatını değiştirdiğini söyledi.

Yarın olacaklar bugün yaptıklarınızın eseridir diyen Aldanmaz, “Bugünü kullanış şekliniz yarının sizi nasıl kullanacağını belirler. Hayatınıza bu doğrultuda yol verin.  Olumsuz insanlardan uzak durun onlar çözüm için ortak sorun üretirler” dedi.

Çalışmanın insanı can sıkıntısından, yoksulluktan ve kötü alışkanlıklardan kurtaracağını belirten Aldanmaz, “Allah’ın bir sıfatı da El-Adl’dır. Yani Allah adildir. Dünyada kim çok çalışıyorsa Allah imanına bakmadan ona zenginlik verir. Hayatta tüketici olmaktan çok üretici olmak için çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

Etkinliğin sonunda SAÜ İnşaat Mühendisliği öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Alsan, Mehmet Aldanmaz’a teşekkür belgesi ve hediye verdi.

24/12/2015 – MA
1.148 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.