Halkla İlişkiler (PR) Uzmanlığı Sertifika Programı

18.09.2012

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Halkla İlişkiler (PR) Uzmanlığı Sertifika Programı açıyor.

Sektörde çalışan ve günümüzün gözde mesleği halkla ilişkiler alanında uzmanlık belgesi almak isteyen üniversite öğrencileri ve lise mezunu gençlere yönelik olarak açılacak programın koordinatörlüğünü SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık yürütüyor.

Halkla ilişkiler alanında sistematik, güncel ve uygulanabilir bilgiler vermeyi hedefleyen sertifika programı halkla ilişkiler alanında çalışan ve çalışmak isteyenlerin profesyonel bir halkla ilişkiler uzamın olarak yetiştirilmesini amaçlıyor.

29 Eylül-4 Kasım tarihleri arasında yürütülecek olan kursun ücreti 660 TL olarak belirlendi.

Sertifika programını tamamlayanlar bir kurumda halkla ilişkilerle ilgili bütün safhaları tek başlarına planlayabilecek ve uygulayabilecek donanıma sahip olacak. 29 Eylül’de başlayacak ve 6 hafta sürecek olan programı başarıyla tamamlayanlara “Halkla İlişkiler Uzmanı Sertifikası” verilecek. Kursun ücreti 660 TL olarak belirlendi.

18/09/2012// SAÜSEM

HALKLA İLİŞKİLER (PR) UZMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI

Program İçeriği

Halkla İlişkiler nedir? Ne değildir?

Halkla İlişkiler uzmanı ve nitelikleri

İletişim becerilerinin geliştirilmesi

Pazarlama iletişimi yönetimi

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM)

Halkla İlişkiler ve medya

Halkla İlişkilerde itibar yönetimi

Halkla İlişkilerde kriz yönetimi

Halkla İlişkilerde sosyal sorumluluk

Halkla İlişkilerde sponsorluk

Kurumsal kimlik oluşturma

Halkla ilişkiler kampanyası-projesi hazırlama…

Program Koordinatörü:

Prof. Dr. Metin IŞIK

Sakarya Ünv. İletişim Fakültesi Dekan V.

Kurs Tarihi

29 Eylül – 4 Kasım 2012