Halka Açık Dersler Devam Ediyor

22.05.2016

Sakarya Üniversitesi tarafından yürütülen ‘Halka Açık Dersler’ programları devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi tarafından sürdürülen ve konu ile ilgisi olan herkese açık olan dersler “Gelişim Sürecinde Anne-Baba Tutumları Uyumsuz Davranışlar ve Başetme” konulu konferans ile devam ediyor.

Yarın (23 Mayıs Pazartesi) saat 14’te, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi Salon 3’de düzenlenecek konferansa,  Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Koç konuşmacı olarak katılacak.

Konferansa katılmak isteyenler için yarın saat 13.30’da Sakarya Kent Meydanı’ndan araç kaldırılacak.

22/05/2016 –  HAY