• Gündem
  • Araştırma
  • Bilim
  • Eğitim
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Etkinlik
  • Ekonomi
  • Spor
Logo
  • Gündem
  • Araştırma
  • Bilim
  • Eğitim
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Etkinlik
  • Ekonomi
  • Spor
bar

Habertürk (17.10.2011): Posadan Probiyotik Dondurma

blog post
17.10.2011 None

 

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği'nde TÜBİTAK'ın desteklediği projeyle bitkisel ürün posalarından üretilen diyet liflerle 'probiyotik' özelliği olan dondurma ve yoğurt üretilecek.

Habertürk - 17 Ekim 2011

 

 

 

 

Haberi web sayfasından okumak için tıklayın:

http://www.haberturk.com/saglik/haber/679859-posadan-probiyotik-yogurt-uretecekler

 

Kategori:
None
Share:
SON EKLENENLER
  • SAU, Uluslararası Öğrencilerin Tercihinde Öne Çıktı
    05.12.2025

    SAU, Uluslararası Öğrencilerin Tercihinde Öne Çıktı

  • Sakarya Üniversitesinde Yeşil Dönüşüm Odaklı Söyleşi Gerçekleşti
    05.12.2025

    Sakarya Üniversitesinde Yeşil Dönüşüm Odaklı Söyleşi Gerçekleşti

  • Katılım Bankacılığında Kariyer Fırsatları Ele Alındı
    05.12.2025

    Katılım Bankacılığında Kariyer Fırsatları Ele Alındı

  • SAU’de Sektör Buluşması: Reklamcılık ve Tasarımın Geleceği Masaya Yatırıldı
    05.12.2025

    SAU’de Sektör Buluşması: Reklamcılık ve Tasarımın Geleceği Masaya Yatırıldı

  • İşletme Fakültesinden TÜBİTAK-3005 Projesi
    05.12.2025

    İşletme Fakültesinden TÜBİTAK-3005 Projesi

  • SAU, Türkiye’nin En İyi 12’nci Araştırma Üniversitesi Oldu
    04.12.2025

    SAU, Türkiye’nin En İyi 12’nci Araştırma Üniversitesi Oldu

  • SAU, Mühendislikte Küresel Başarısını Tescilledi
    04.12.2025

    SAU, Mühendislikte Küresel Başarısını Tescilledi

  • SAU İlahiyat Fakültesinde Akademik İlerlemenin Kodları Konuşuldu
    04.12.2025

    SAU İlahiyat Fakültesinde Akademik İlerlemenin Kodları Konuşuldu

  • Doğru CV Fark Yaratıyor
    04.12.2025

    Doğru CV Fark Yaratıyor

  • Genç Ofis’te Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yakın Tarih Dersi Başladı
    04.12.2025

    Genç Ofis’te Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yakın Tarih Dersi Başladı

Kunye
Künye
Gizlilik Politikası
Gizlilik politikası
Duyurular
İletişim
SABİS

1996-2025 © Sakarya Üniversitesi