Gök Gürültülü

Günboyu (18.07.2013):İftara Yakın Saatlerde Alışveriş Yapmayın

18.07.2013

Açlığın etkisiyle doyamayacağını ve aldıklarının hepsini yiyebileceğini düşünerek alışveriş yapan birey için bütün yiyecekler uyarıcı nitelik taşır ve farkında olmadan yaptığı fazladan alışveriş hem milli serveti hem de aile bütçesini olumsuz etkiler” Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mustafa Koç, ramazanda açlığın etkisiyle doyamayacağım düşünerek alışveriş yapan tüketicilerin farkında olmadan aile bütçesini olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Günboyu Gazetesi – 18.07.2013