Gözlerinizle Göremeyeceğiniz Dünyalara Yolculuk

20.12.2017

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Can Kurnaz ve Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Özel tarafından ‘Gözlerinizle Göremeyeceğiniz Dünyalara Yolculuk’ isimli metalografik fotoğraflar sergisi açıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen sergide, metal ve seramik gibi malzemelerin mikroskop kullanılarak çekilen mikroyapı fotoğrafları yer alıyor. Prof. Dr. Kurnaz “Malzemelerin özel olarak hazırlanmış yüzeylerinden mikroskop yardımıyla alınan görüntüleri gözlerimizle göremeyeceğimiz dünyalara yolculuk yapılmasına imkan vermektedir. Sergi ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünün tanıtılmasını amaçlıyoruz”  diye konuştu.

Sergi 22 Aralık tarihine kadar gezilebilecek.

20/12/2017 -MA