Görsel İletişim Tasarımı Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans Sergisi

22.02.2018

SAÜ Görsel İletişim Tasarımı Ana Sanat Dalı programı kapsamında gerçekleştirilen projelerin yer aldığı karma sergi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde açıldı.

Yrd. Doç. Murat Ertürk’ün Proje ve Yrd. Doç. Dr. Suzan Orhan’ın Fotoğraf ve Temsil Sınırları dersleri kapsamında, öğrencilerin gerçekleştirdiği projeler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergide, Tevfik Altan Doyran’ın özellikle yaprak detayları üzerinden doğadaki fraktalların geometrisi ve bu geometrinin ekosistemin tahribatıyla bozulmaya yüz tutan gerçekliğini yansıtan fotoğraf ve video tasarımları; Melis Ayşe Yılmaz’ın Sakarya’nın önemli bölgelerini eski ve yeni halleriyle kentin zaman içindeki değişimi görsel olarak belgelemeye çalıştığı fotoğraf çalışmaları; Fatih Fidan’ın Sakarya’nın canlı tarihi olarak nitelendirilebilecek ve Yassıada Mahkemelerini Sakarya’dan izleyen tek gazeteci olma unvanını taşıyan Abdullah Şevki Çelik’in konu edildiği photo-essay çalışmaları yer alıyor.

Sergi,  2 Mart 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

21/02/2018 – MA